Wij zijn DOEN!

Een paar woorden

Over wie wij zijn

Als Doen! Spreekt over Noordwijk, dan bedoelen wij de hele gemeente Noordwijk, dat zijn dus de woonkernen Noordwijkerhout, Noordwijk aan Zee, Noordwijk Binnen en De Zilk. Samen vormen we sinds 2018 de mooie gemeente Noordwijk.

Gemeente Noordwijk staat niet alleen voor grote uitdagingen, maar is onderdeel van de Duin- en Bollenstreek. Door in de Duin- en Bollenstreek meer en beter samen te werken is het mogelijk om gezamenlijk de problemen op te pakken, waar iedere gemeente mee te maken heeft.

Astrid Warmerdam,
Oprichter Doen! Noordwijk
Waarom kiezen voor DOEN!

Doen! Is de partij die het anders wil Doen!

  • Doen! vindt constructief samenwerken in het belang van onze inwoners.
  • Doen! wil actief bijdragen aan het woongeluk van elke inwoner
  • Doen! stimuleert ondernemen in de gemeente Noordwijk
  • Doen! houdt van een deugdelijk financieel beleid
  • Doen! vraagt u om advies
  • Doen! zorgt voor uw gezondheid en zorg
  • Doen! schenkt aan dacht aan uw prioriteiten
Professionals op de juiste plaats!
Ons team is er klaar voor! Wij willen het DOEN! voor u.

Tik op de foto’s en zie wie het gaan Doen!

Astrid Warmerdam

Partij oprichter

Astrid is al langere tijd een bekende in de Noordwijkse Politiek. Naast het werk als raadslid is Astrid voorzitter van de Dierenhoeve en Markt onder de Linden.
Natuurlijk is zij trots op de lijst die Doen! heeft. Een lijst met vrouwen die stuk voor stuk iets kunnen en willen betekenen voor de gemeente Noordwijk.

Mariëlle Epping-Immerzeel

# 2

Mariëlle werkt als controller in de zorg.
Ze woont samen met haar man en 3 kinderen in Noordwijk.
Ze is vrijwilliger bij De Oude Dorpskern en lid van de medezeggenschapsraad> Mariëlle is al een bekende in de Noordwijkse politiek en is graag weer actief voor de gemeente, op een constructieve en positieve manier. "Politiek is de leukste manier om bij te dragen aan de Noordwijkse samenleving." Aldus Mariëlle

Sophie Cramer

#3

Sophie begon al jong met politiek. Het werd haar met de paplepel ingegoten. Dat is ook niet raar met een vader als oud-raadslid. Met mooi weer vind je Sophie op het strand.
En als er een goede wind staat is ze een fanatieke kitesurfer. Sophie houdt veel van sport en beweging. Sophie heeft heel veel zin om zelf aan de slag te gaan in de Noordwijkse politiek, ze wil ze graag volledig inzetten voor de gemeente en haar inwoners.

Lisa Dol

#4

Lisa is als marketing en communicatiemedewerker werkzaam. In haar vrije tijd is ze actief bij Scouting Norvicus en doet ze veel vrijwilligerswerk.
In 2021 is ze genomineerd voor Noordwijker van het jaar! Al een tijd volgt ze de Noordwijkse Politiek met veel interesse. En nu voegt ze de daad bij het woord om Noordwijk een stukje socialer en leefbaarder te maken voor de inwoners door zich verkiesbaar te stellen op de lijst van Doen!

Trees Bijwaard

#5

Trees is de expert op het gebied van alle inspanningen die een gemeente verricht rond werk, zorg en jeugd, de participatiewet, Jeugdwet
en de Wet gemeentelijke schuldhulpverlening. Trees werkte ruim 30 jaar op het Sociaal Domein voor onder andere Zaanstad, Amsterdam en Noordwijk. Opgegroeid in Noord-Brabant maar al jaren woonachtig in de Bollenstreek en nu in Noordwijkerhout. Bij Doen! wil zij meewerken aan een mooie en sociale leefomgeving om Noordwijk nog mooier maken.

Moniek peen

#6

Moniek is een Politicologe die vanuit Noordwijk via Leiden, Kampen, Cairo en Boedapest 10 jaar geleden in Noordwijkerhout is neergestreken.
Als adjunct griffier voor de commissies Landbouw en Economische zaken heeft zij de Haagse politiek van nabij beleefd. Er gaat echter niets boven lokale politiek, volgens haar. "Iets voor je dorp doen. In mijn vrije tijd ben ik als vrijwilliger en bestuurslid bij manege No Limits te vinden, waar speciale ruiters een fantastische tijd hebben." Aldus Moniek

Miranda Weijs

#7

Miranda is als Zzp-er werkzaam voor diverse gemeente en organisaties. Door haar werk spreekt zij zowel de taal van de ambtenaar als van de ondernemer. In haar vrije tijd wandelt ze graag met haar honden door de duinen en reist ze graag samen met haar gezin. De reden waarom Miranda graag aktief wil worden in de Noordwijkse politiek: "Noordwijk is een fantastische gemeente om te wonen en te werken en dat is iets wat we met elkaar zo moeten blijven houden!"

Sam Alkemade

#8

Janneko Peen-Giezen

#9

Janneko woont haar hele leven in Noordwijk en kent veel mensen door haar jarenlange inzet als doktersassistente. Met onder andere dokter van Nes heeft zij indertijd WenS (Welzijn en Senioren) opgericht en dit initiatief heeft geleid tot een vertegenwoordiging in de gemeenteraad. Inmiddels is Janneko gepensioneerd, maar dat betekent niet dat ze stil zit. Janneko zet zich vol in voor o.a.de KBO, Senioren voor Noordwijk en is zij ouderenadviseur. Verder organiseert Janneko diverse activiteiten. Zo leidt Janneko onder meer een foto- en boekenclub en denkt ze mee met de Adviesraad Sociaal Domein. "In de tijd die overblijft bezoek ik graag musea"

Debby Nieuwenhuijs

#10

Debby Nieuwenhuijs, heeft een financieel-economische achtergrond en is ruim 8 jaar geleden als zelfstandig IT Consultant aan de slag gegaan.
Zij vindt het ontzettend leuk dat zij nu deel mag uitmaken van DOEN! "Stuk voor stuk vrouwen die iets te vertellen hebben. Een gemêleerde groep met ieder haar eigen expertise, zodat we ons breed kunnen inzetten en op ieder niveau kunnen meedenken en meepraten."

Marinke van Rooijen

#11

Marinke is eindejaar student International Business Management en Innovation. Dit maakt dat Marinke graag de jongere doelgroep aan wil spreken. Gedurende haar studie heeft Marinke veel te maken met het reizen per OV. Het is haar opgevallen dat de verbindingen met de grote steden niet optimaal zijn vanuit Noordwijk. Dat is iets waar zij zich dan ook binnen de gemeente voor gaat inzetten: Goede en snelle verbindingen van alle kernen in Noordwijk naar de grote steden.

Marc Cramer

Voorzitter en ondersteuning

Martijn Bilars

Ondersteuning

Henri de Jong

Ondersteuning